Какво да имаме предвид, когато избираме спално облекло?

Всички обичаме да се намираме в комфорта на собствения си дом, а дори още повече когато сме облечени в най-удобната ни дреха за почивка и сън, която ни носи спокойствие и ни позволява да  релаксираме по най-добрият начин. В следващите редове ние от СкарлетО ще ви кажем защо е толкова важно да изберем подходящото облекло за спане и ще ви издадем няколко от ключовите стъпки, които трябва да спазите при избора на вашата следваща пижама или нощница.

Изборът на правилното спално облекло е от голямо значение за цялото семейство. В момента на пазара се предлагат различни модели, изработени от всякакъв вид материи и с най-разнообразни десени и точно тогава идва и затруднението в избора на най-доброто. Що се отнася за избора на дамска пижама, мъжка пижама, или нощници е редно да следваме тези простички правила:

Важността на висококачествената материя

В наши дни ​пижамите и нощниците се изработват от различни видове материи като: памук, полар, модал, вълна, полиестер и коприна. Всяка материя има както свойства и характеристики, които за едни могат да бъдат предимства, а за други недостатъци.

Ако вземем памукът за пример, можем да забележим, че той е проветрива, дишаща и антиалергична материя, но пък не винаги изглежда толкова добре. В такъв случай имате възможността да изберете пижама, изработена от полиестер, но ще се лишите от комфорта за ежедневно ползване.

Все по-популярно става носенето на екологично чист, биоразградим текстил като модал, вискоза и коприна, което съчетава едновременно удобството и красивия дизайн.

Качественото щамповане

Предвид огромното разнообразие от десени на пазара в момента, изборът ви на десен и преценката дали щампите са добре направени определено  ще се затруднят. Ако е с ниско качество, най-вероятно  след едно или две пранета тя няма да бъде цветна и ще започне да се бели. Със СкарлетО няма да има нужда да се тревожите за това, защото ние предлагаме дамски и мъжки пижами, изработени с доказали се първокласни технологии.

Значението на размера и еластичността на материите

Въпреки личните предпочитания на всеки, пижамата трябва да бъде леко по-свободна, за да осигури максимален комфорт по време на сън. Избирайки спално бельо е важно да обърнете внимание на размера и етикета, където ние от СкарлетО подробно сме описали състава, за да можете да прецените еластичността й и дали точно това е вашият най-правилен избор.

Оцветяването на материите

От огромно значение е да то да се случва безпроблемно с  помощта на безвредни, устойчиви и ярки багрила. Иновативни технологии  за обагряне с антиалергични оцветители се използват все повече от производителите. Устойчивостта на цветовете при естествената експлоатация на изделието, би  трябвало да е висока, за се удължи живота на пижамата максимално много.

Прилагането на комбинация от различни видове машинни шевове, биета и ластици

Детайлността на пижамата или нощницата играе важна роля при избора им. Ако те притежават обточеното с лек ширит деколте, то те няма да се разтегнат при носене. Качествените подгъви, няма да позволи  разшиване на  подгъва още на първото пране. А поставянето на широк ластик на талията на пижамата ще допринесе за комфорт през цялата нощ.

Пижамите и нощниците, които едновременно са с високо качество  и притежават стил са перфектната възможност да си осигурим удобство и спокойствие, когато се нуждаем от сън, а и не само…

Надяваме се да сме Ви били полезни и следващият път да бъдете наистина щастливи с избора си на спално бельо, защото сте приложили нашите съвети!

 

Скарлето.com Ви напомня, че при нас Вие може да намерите своята любима пижама или нощница, на която ще се радвате дълго време, защото ние предлагаме само и единствено качествено спално облекло. :)