Информация за доставка

3. ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

3.1. След като в skarleto.com постъпи поръчка от Потребител, консултант на електронния магазин обработва тази поръчка. Потребителят получава потвърждение по имейл за успешно приетата поръчка.

3.2. Доставка се прави само след потвърждение (по имейл или телефон) за успешно приета поръчка.

3.3. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

3.3.1. Обикновена доставка – в срок до 6 (шест) работни дни от момента на потвърждаването на поръчката.

3.4. Продавачите в електронния магазин използват за доставки куриерска фирма “Спиди”, като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа.

3.5. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на „Спиди” в съответния град.

3.6. Цените за доставка са описани в страницата, а именно 6.99 лв. до врата на клиента и 4.99 лв. до офис на куриер.

3.7 Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на „Спиди” да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

3.8. Продавачите в електронния магазин използват за доставки куриерска фирма “Еконт”, като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа.

3.9. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на „Еконт” в съответния град.

3.10. Цените за доставка са описани в страницата, а именно 8.99 лв. до врата на клиента и 6.99 лв. до офис на куриер.

3.11 Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на „Еконт” да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.