Висококачествени и достъпни спортни екипи от Skarleto.com

Спортните екипи са едни от популярните видове облекло, които никога няма да спрат да бъдат актуални.

Разбира се, спортните екипи имат голям брой преимущества пред останалите видове облекла, те са по-комфортни и по-практични.

 Днес разполагаме с голям набор от материи и цветове и кройки спортни екипи. За да можем да изберем най-подходящия за нас спортен екип е нужно да знаем за кой сезон ще ни бъде нужен той. Според сезона и времето ще можем по-лесно да изберем материала, кройката и цвета на съответния спортен екип.

За студения зимен сезон е подходящ спортен екип от плътни и дебели материали – шушляк с вата-предпазваща от вятъра и държи тялото затоплено, както за градски условия той е много подходящ и за еко туризъм. Други добри материали за най-студения са неопреновите материи, които предпазват от намокряне, които са отлични за по-екстремни преживявания, като каране на ски и сноуборд.

Друг добър избор за материал за студения месец е – дебел ватиран памук, по-подходящ е за закрити помещения и градски условия.

 

 

Сега ще ви разкажем и за най-разнообразните видове които са за есенно-пролетния период.

Най-носената и най-здрава материя е Рашел-полиестерна материя – няма еластичност, тя е подходяща за ползване на закрито, така и за разходки. Нейното главно преимущество е, че е много издръжлива. От друга страна полиамид – е по-луксозна материя, също полиестерна материя, но разликата е в съдържанието на тъканта, което е с памук и тук вече има еластан. Полиамида – подходяща за спорт и тренировки, защото е еластична и тънка материя, което и позволява да диша. Следващата материя е най-познатата и тя е Шушляка, известна е на всеки, нейните най-добри качества са, че предпазва от вятър и вода. И последна, но не на последно място познатата на всички и малки и големи една естествена материя, която е Памукът – той е един от най-предпочитаните, защото е много удобна, дишаща и попиваща потта.

Цветовете главно са въпрос на вкус, но главно се разделят така, че тъмните цветове са предпочитани за студените месеци, а шарените по-разноцветни и набиващи се на очи разцветки са по-подходящи за топлите и слънчеви месеци.

В нашия онлайн магазин на Skarleto.com ще откриеш огромен избор от качествени спортни екипи и не забравяй да използваш приложената в продуктовите ни страници таблица с размери, за да ти помогне да избереш подходящия за теб размер.

Не прави компромис с качеството на екипа, който ще закупиш, довери се на доказалите се с времето и пазарувай само качествени продукти!

Пожелаваме Ви приятно пазаруване в Skarleto.com!