Показване на 19 резултата

Филтър

Цена

Продуктът РАЗМЕР


Стягащо бельо, моделиращо бельо и дрехи за фитнес


Ежедневието ни все по-често преминава на работното място пред компютъра, седнали в автомобил, без много движение.Това от своя страна води до натрупване на нежелани килограми и неравности по тялото.


Харесвате си нова рокля, но се притеснявате от фигурата си?!... Тук се намесваме с новите предложения на онлайн магазин СкарлетО


Стягащото бельо създава оптимална компресия, поддържа и стяга фигурата, изглажда силуета и създава усещане за комфорт. Поради масажиращият си ефект, то повишава тонуса на мускулите и стимулира кръвообръщението. Изработено е от висок клас микрофибър, което го прави силно еластично и елегантно, а безшевната технология значително подобрява качеството и не му позволява да се свлича или да прави гънки, позволява му да пропуска въздух и вода, което помага на кожата да диша. Антибактериалната материя на стягащото бельо не позволява образуването на гъбички и пази от алергии.


Бельото с марка "М,I" се предлага в разнообразна гама модели. Всеки от тях е подходящ за различна част от тялото Ви и от Вас зависи правилният избор. Налични са тип панталонки, стягащи бедрата, колани, сягащи талията, бодита, бюстиета, клинове и много други видове.


- Клинове предназначени за целите крака - подходящи при спортуващи и при жени, спазващи диети за отслабване.


- Стягащи бикини - стягат дупето и корема, като има модели с по-висока горна част, оформящи красива талия.


-Бодита - комбиниран вариант, обхващащ поне две зони / модели тип бикини или с крачол, като могат да минават под бюста или върху него/


-Клинове за пристягане на бедрата и корема - модели изработени в различни варианти. Предлагат се с различни дължини на крачола и с различна степен на стягане в областта на корема. Кройката в областта на дупето е изработена така, че да придава повдигащ ефект и апетитен вид. Всички имат силиконова лента за залепване в края под гърдите, което не позволява набирането им.


- Бюстиета - предлагат се различни варианти, като най-подходящите за Вас зависят от размера на гърдите Ви. Кройка с изрязан "рамбо" гръб , с подплънка или без подплънка.


- Колани за пристягане в областта на талията - моделите са цели със силиконово залепване в двата края и с копчета за закопчаване отпред.

Предлагат се и още много разнообразни модели в цветове - бяло, черно и телесно.


Нашето бельо е предназначено не само за естетически нужди, то е подходящо и за жени, преживели операции, за раждали жени така и за заболявания от типа на хернията. Стягащото бельо е предназначено за изглаждане на всяка една повърхност по тялото Ви. Всяка една рокля, панталон, блуза и изобщо всичко ще изглежда много по-добре, когато го носите. Антибактериалните и дишащи свойства го предпазват от излишни миризми.


В днешни дни моделиращото бельо е задължителен атрибут за гардероба на всяка жена. Възползвайте се от нашите актуални оферти и купете още сега!


Искате да спортувате? Избрахте ли подходящи дрехи?

Тук можете да поръчате комплект клин с бюстие в различни цветове, изработени от качествена дишашта материя. Предлагаме и само клиновe, които можете да комбинирате както намерите за добре.

Стягащо и моделиращо бельо