Показване на 1–24 от 1788 резултата

Филтър

В търговската мрежа се предлагат разнообразни марки бельо с различно качество и на различни цени.

Дори носено под дрехите и незабележимо за околните, бельото е неизменна част от живота ни. Малко хора са наясно с това, че то играе също така важна роля за здравето ни.

Тук ще акцентираме върху някои от грешките, които правим при избора на бельото си:

1. Прекалено стегнато бельо - Често в стремежа си да прикрием недостатъците на тялото си, предпочитаме стегнато бельо. Когато изберем плътно бельо не знаем, че то причинява протриване в много случаи и дразнение по кожата на лигавицата и гениталиите. Това от своя страна е предпоставка за размножаване на бактерии и поява на инфекции.

2. Носене на прашки - едни от най-предпочитаните от дамите, защото не се отбелязват на по-финните материи дрехи. Този тип бельо обаче е нездравословно за носене. Чрез ежедневното им носене лесно можете да пренесете фекални бактерии от ансуса към вагината. По тази причина Ви съветваме да слагата прашки само в случаите когато дрехата го изисква.

3. Коприна и синтетични материи- сатена и дантелите са изключително секси, не не са наай-подходящия избор от здравословна гледна точка. Памучните материя са много по-добрия избор. Те няма да Ви запарват в интимната област и по този начин ще намалите риска от инфекции.

4. Влажно или пропито с пот бельо - странно ли Ви звучи? Да очно така... винаги носете със себе си резервен чиф бельо и сменяйе веднага след навлажняване или изпотяване. Задържането на влага отново е предпосавка за развитие на инфекции. Когато носите найлонов чорапогащник допълнително можете да влошите ситуацията, защото запарва допълнително.

5. Не носите бельо - нашумялото, така наречено "дишащо" бельо кара доста жени да не носят изобщо бельо, за да може кожата им да диша. Това е една от големите грешки, които Ви съветваме да избягвате. Когато не носите бельо безбройните бактерии около Вас лесно могат да проникна във вагината Ви.

6. Стягащо и моделиращо бельо - вече споменахме вредата от ластичното бельо, но да обърнем внимание на стягащото и моделиращо бельо. В повечето случаи то е изработено от синтетични ластични материи, които не позволяват естественото проветрение на кожата и лигавицата на гениталиите. Моделиращото бельо според експертите може да причини мравучкане и изтръпване на долните крайници, от евентуално притискане на нерви.

7. Когато не използвате антибактериален сапун - при сърбежи и дискомфорт в интимната област, причина може да се търси в измиващия препарат, който употребявате. Препоръчително за здравето на интимните Ви части е да използвате антибактериален сапун снеутрално pH, който ще запази в норма флората на вагината Ви и ще намали риска от инфекции

В тази категория ще откриете бикини, прашки, боксерки, бразилки, сутиени с меки и оформени чашки, с подплънка или без, с банели и без банели, памучни корсажи и такива от модал, блузи, чорапогащници, пижами, нощници, комплекти, бодита, бански, стягащо и моделиращо бельо, фитнес комплекти и клинове.

Дамско бельо–сутиени, стягащи бикини, боксерки, прашки, клинове и бодита